jueves, 5 de abril de 2012

TEMPS DE BIBES

En aquests mesos sempre estem acostumats a tenir que multiplicar-nos per donar bibes a gatets petits que les seves mares no poden cuidar o que son agafats per humans, amb tota la seva bona intenció, però que els treuen de la millor font d'alimentació.

Molts petits, malgrat la nostra força de voluntat i els nostres esforços, no sortiran endavant però pels que ho facin caldrà trobar bones families que els omplin de carinyo i d'atencions. S'ho mereixen.

Aquest petit el van trobar dins d'un garatge de Mollet i per ara lluita com un campió. Ens va arribar amb un parell de dies i encara lluita com un campió. S'agafa a la vida i al biberó amb una força increible. És un petit mascle blanc i atigrat que ens demostra, una vegada més, que cal lluitar, lluitar i lluitar.

Tenim petits a diferents cases d'acollida que reben moltes atencions i pels quals, per sort, s'han interessat moltes families. Volem agrair la tasca dels nostres voluntaris i la de tota la gent que ens truca preguntant pels petits. En quant sigui el moment els posarem en adopció i els podreu veure amb les seves noves families.