jueves, 12 de agosto de 2010

VALLÈS VISIÓ

Podeu veure el programa per internet a:
http://vallesvisio.cat/
a la secció de videos dins del Vallès Visió Notícies Vespre del 13/8/2010 (durada 25'53") o directament al video Protectora d'Animals Vallès Natura del 13/8/2010 (durada 2'50").


Us volem informar que demà, divendres 13 d'agost, a les 20.30h podreu veure pel Canal Vallès Visió un interessant reportatge que aquesta televisió ha fet del la nostra protectora.

Si no podeu veure el programa en directe el podreu veure per internet a:

http://vallesvisio.cat/

Si no coneixeu aquest canal us podem dir que:


Vallès Visió és la televisió digital pública del Vallès Oriental. Un nou mitjà de comunicació que aposta per la informació, els continguts divulgatius, l’actualitat esportiva, cultural, el cinema i també pels més petits.

El nou canal és gestionat pel Consorci Teledigital Mollet integrat per 9 municipis de la zona sud del Vallès Oriental: Mollet del Vallès, Parets del Vallès, Montornès del Vallès, La Llagosta, Montmeló, Sant Fost de Campsentelles, Martorelles, Vilanova del Vallès i Vallromanes.

Vallès Visió ha iniciat les seves emissions regulars el 25 de març de 2010 després d’emetre –en fase de proves- des del 19 de febrer. Els estudis de la nova televisió es troben situats a la Plaça Cinco Pinos 1 de Mollet del Vallès, a l’edifici El Lledoner.

Gràcies a la TDT –canal 40- Vallès Visió arriba amb la màxima qualitat a tota la demarcació del Vallès Oriental i en alguns municipis de l’Occidental, l’audiència potencial és propera als 400.000 telespectadors.