domingo, 24 de abril de 2011

MEKI i KERO














MEKI i KERO ja han trobat una casa d'acollida. Gràcies Nuria!

Hi ha moments com a voluntari d'una Protectora que sents que et falten mans, que voldries fer més i no saps com, que no et pots treure del cap uns animals. Hi ha moments en que et cal l'ajuda d'alguna persona que no saps quí és, que encara no coneixès però que busques desesperadament per que t'ajudi.

A Vallès Natura tenim el cas de MEKI i KERO. Els vam criar a biberó quan eren petits i els vam donar en adopció a un noi que va voler agafar els dos germans. Va ser una bona adopció i de seguida ens va demostrar que els estimava i que els cuidava amb tota la seva dedicació.

Els va posar el xip identificatiu, portava al dia les seves vacunes i revisions, els va esterilitzar a tots dos i sempre que els veia una mica apagats els portava al veterinari per fer una ullada.

Fa uns quants mesos la mala sort va entrar a visitar a MEKI i KERO. El seu propietari va ingresar a presó. No volem saber ni com, ni per què, no és la nostra tasca jutjar a ningú i menys a qui ha cuidat tan bé als seus animals. Ara ens tocava vigilar per futur d'aquests dos gats d'impressionant presència.

MEKI i KERO, son femella i mascle, germans, nascuts el 3 d'agost de 2009.

Durant uns mesos han estat a una casa d'acollida temporal (moltes gràcies per tot el que heu fet!). Vam tenir la sort que la dona i els fills eren uns enamorats dels animals però no vam acabar de convencer a l'home de la casa que finalment ha imposat el seu criteri i els nostres gats han sortit de la familia.

Ara els tenim a una gàbia i us podem assegurar que ens fa mal l'anima de veure'ls tancats. No és el seu lloc, de debò no és el seu lloc.

Son uns gats especials. Uns felins d'ulls verds, profunds, nobles, carinyosos però amb caracter. Son gats que et miren als ulls i et deixen veure els seus sentiments.

Estem buscant una casa d'acollida o una casa d'adopció pels dos. Son uns germans inseparables.
Sabem que el que estem fent és dificil, ho sabem, però ells no tenen la culpa de tot el que esta passant.

Busquem algú, un amant dels gats que vulgui viure al costat de dues meravelles de la natura, de dos gats que et fan entendre per que els egipcis els consideraven deus. Busquem una persona que encara no sabem quí és.... però sabem que la tenim aprop.