martes, 17 de agosto de 2010

LA CARA i LA CREU



Moltes vegades us repetim la necessitat de xipar a les vostres mascotes i identificar-les davant qualsevol situació. Insistim fins a fer-nos realment pesats però encara hi ha gent que no enten per que serveix això del xip. Us explicarem un parell de casos.

Els propietaris del yorkshire de la foto van marxar de vacances i van deixar la seva mascota a casa d'un familiar durant uns dies, el gosset espantat i estresat del canvi de vivenda va fugir i es va perdre per Mollet. Per sort va ser trobat per una molletana (Gràcies Natalia!!) que el va portar a un centre veterinari del municipi on van llegir el xip i van trobar l'adreça dels seus actuals propietaris. La resta va ser senzill, un parell de voluntaris de la Protectora van fer un parell de preguntes als veins fins trobar la seva llar provisional de vacances i el van poder tornar sa i estalvi. Tots contents.... portava xip.

La gateta blanca de la foto va sortir a fer un volt i es va perdre per Mollet. Uns avis van avisar a la Protectora que una gateta molt mimosa estava dormint al seu jardi. Vam fer camí de la casa i de seguida es va apropar a nosaltres espantada, ella no volia viure al carrer i demanava ajuda. Li vam passar el lector i no portava xip. No podem saber de quí és. I ara? Com trobem als seus propietaris? La posem en una gàvia? Dins d'una gatera amb decenes d'altres gats? Intentem trobar una nova llar per una gateta super carinyosa?. Els propietaris tristos, els avis que la van trobar tristos, els de la Protectora patint, la gateta espantada. Tots malament.... no portava xip.

Creiem que la nostra responsabilitat amb els animals que tenim a casa ha de ser tant gran com el carinyo que ens donen. Si us plau, no deixeu que els vostres animals es perdin sense cap oportunitat.