miércoles, 3 de noviembre de 2010

MORT A GRANOLLERS

Ja s'ha dictat sentència. Sembla ser que des d'els despatxos del Consell Comarcal del Vallès Oriental els nostres estimats polítics ja han dit la seva. Vint-i-cinc animals del CAD de Granollers han de ser eliminats. Avui mateix, dimecres 3 de novembre, han de morir els tres primers.
Un grapat de voluntaris, associacions, protectores i particulars ens estem movent sense descans per treure'ls abans de que els toqui el seu torn. És una situació desesperada i dificil de pair.
Al CAD de Granollers hi han voluntaris i treballadors destroçats pel que estant veient i pel que han de fer si no volen perdre la seva feina. Ho estant passat molt malament. Molts d'ells no poden parar de plorar ni un moment. Els han cuidat, els han mimat, han passat fred i calor al seu costat i ara, ara arriba un full amb vint-i-cinc noms. Cada nom és una història, cada nom és un sentiment per aquests voluntaris, cada nom és una mirada, cada nom és un animal que s'estimen com si fos seu.
Ja no sabem on trucar o amb qui parlar per demanar ajuda. Ens agradaria poder anar a buscar-los i treure'ls.... però on els fiquem? Estem parlant amb refugis, residències, amb grans protectores com l'SPAM de Mataró, però tot son diners, diners i temps que no tenim.
L' APAG, Associació Protectora d'Animals de Granollers, esta lluitant al màxim i des de Mollet, la gent de Vallès Natura els volem ajudar, per ells i pels nostres animals que encara tenim en aquest lloc.
Lluitarem fins al final per salvar a tots els que podem i per cada cop de ronyó que donem per mantenir-nos sencers i no començar a plorar tindrem un record pels nostres polítics i empresaris i per tota l'escòria que permet que situacions com aquesta es produeixin en les nostres poblacions. Cada llagrima i cada animal que perdem el portarem tatuat al nostre cor.

Gent de Mollet, de Martorelles, de Sant Fost, de Parets, de La Llagosta, de Montmeló, de Granollers, d'on sigueu. Si us plau, doneu tots un petit pas endavant per ajudar als animals del CAD de Granollers. Cadascú pot fer a la mida de les seves possibilitats, però una miqueta de tots serà molt.