martes, 5 de febrero de 2013

SOMIEU, ELS GATS, QUE CACEU RATOLINS?

Aquest és el títol d'un llibre fet per l'Israel Clarà que parla de gats, que parla de sentiments, que parla d'aquests peluts tant desconeguts a vegades i que molts ens estimem amb bojeria.


Us volem informar i convidar a la presentació del llibre “Somieu, els gats, que caceu ratolins?” de l’Israel Clarà, veí  de Mollet del Vallès, editat per Editorial Òmicron i amb pròleg d’Isabel-Clara Simó.

 La presentació es farà a la sala d’actes del Centre Cívic Can Borrell a l’Avinguda Caldes de Montbui, 23 (Parc de Can Borrell) a Mollet del Vallès aquest proper dijous 14 de febrer a les 20h.


El llibre parla de les experiències de l’autor al conviure amb quatre gats, el Xaman, el Moix, el Lenin i el Trosky. Aquests dos darrers, adoptats a la Protectora  d’Animals Vallès Natura de Mollet. Amb una prosa lírica i càlida, Israel Clarà, ens aproxima a l’univers dels felins, que tant han contribuït a canviar, els darrers temps, la seva vida. Aquest llibre ens acosta a la realitat d’algú que, després de conviure amb ells pot assegurar que, ben al contrari del que es pensa, els gats són éssers entranyables, tendres i manyagois, capaços de donar tot l’amor i atencions possibles i esdevenir, fins i tot, terapéutics.

Des de Vallès Natura pensem que és una oportunitat fantàstica per donar a conèixer les experiències d’una de les nostres families d’adopció, per unir el món de la cultura i dels animals, per fer una difusió de les aventatges de les adopcions i de la tinença responsable d’animals , a la vegada que fem difusió d’un llibre que aproparà a molts amants dels animals al plaer de la lectura.

Volem també destacar que l’autor a fet donació de més de 200 exemplars a l’associació Vallès Natura per permetre a la nostra entitat recollir donatius de simpatitzants, col·laboradors i veins per ajudar al manteniment de les tasques de la nostra associació en la recollida, protecció, curació i adopció dels animals perduts o abandonats de Mollet.


Us esperem a totes i a tots!