martes, 13 de marzo de 2012

LISA

Darrera d'una adopció hi ha moltes persones treballant i moltes hores de feina. No sempre es tanquen en pocs dies i en la majoria de casos cal treballar i treballar fins a trobar una llar d'adopció definitiva.

Us volem parlar de LISA, una podenquilla, que va aparèixer abandonada a Hellín (Albacete) i que va ser recollida per la protectora local.

Després d'un temps va ser donada en adopció a una persona de Barcelona que davant d'uns problemes econòmics la va donar, sense informar a ningú, a un caçador extremeny afincat a Girona.

Quan la gent d'Hellín es va donar compte van iniciar una recerca de la gossa que va durar mesos. Finalment, gràcies a la col·laboració, d'uns agents animalistes dels Mossos d'Esquadra es va poder recuperar la gosseta.

En aquest moment voluntaris de Vallès Natura van participar en el seu trasllat des d'Olot fins a Sabadell on va ser recollida per voluntaris de SOS Galgos.

Des d'aquest moment fins a la seva adopció LISA ha passat per set cases d'acollida, ni més ni menys que set families, fins que s'ha pogut trobar un adoptant a França on la petita ja s'ha traslladat.

Podeu comptar la gent que ha participat?

Ara només volem desitjar-li molta sort a LISA i que oblidi amb el temps tots els canvis de domicili, de cuidadors, totes les tensions, totes les pors, i que tingui la tranquilitat que la vida encara no li ha donat.

Gràcies a tots els que heu participat en un o altre moment en aquesta petita història.