miércoles, 1 de agosto de 2012

ABANDONATS A GALLECS


Dissabte 28 de juliol a les 14.00h. Un amic de Vallès Natura (gràcies Xesco!) ens dona avís de tres gossets amagats a uns matolls al costat del camí de Gallecs que va de Mollet a l'esglesia de Santa Maria. Als pocs minuts ja ens trobavem al lloc mirant de trobar als peluts.

 
La calor era absolutament sofocant i el Sol feia cremar el terra. De sobte una bordada i un cap petit sortint entre les branques d'unes plantes. Ja els teniem!


Només apropar-nos ens reben movent la cua i amb uns ulls impressionants. A poc més d'un metre del camí, amagats, espantats i els tres ben junts. Un mascle i dues femelles, de no més de dos mesos i mig, de raça gran, ben cuidats i amb un bon pes, nets i ni una sola brossa agafada al pel.

Segurament es tracta d'un nou cas d'abandonament al Parc de Gallecs i van...... Per molt temps que passi mai podrem entendre com algú pot obrir la porta de cotxe i llençar fora, a la seva sort, a tres petitons com aquests. No ho entenem i ens omple de ràbia.

Com ens hagués agradat poder veure el cotxe i agafar la seva matrícula. Haguèssim agafat igualment als petits però el covard que els va deixar tindria una sanció d'aquelles que fan tremolar.

 
Aquests tres peluts han tingut sort, però quans acabaran morts sota les rodes d'un vehícle o de fam a qualsevol racó. Us encoratgem a continuar lluitant contra els abandonaments, a informar dels maltractaments, a fer difussió de les adopcions i a cuidar als animals que hi ha al nostre voltant. 

Gràcies per estimar-los!