sábado, 11 de agosto de 2012

BIKE FOR PETS

 Us volem parlar d'una espectacular iniciativa de tres activistes italians pels drets dels animals. Aquests fanàtics de les bicicletes i dels animals han volgut juntar les seves dues passions per organitzar una marxa de protesta i reivindicació que els portarà per carretera des de la ciutat de Turí, al nord d'Italia, fins a la ciutat de Sevilla. Ni més ni menys que 2200 Km que faran del 11 al 22 d'agost.

Aquests tres valents, en Paolo Barbon, en Cristiano Masi i en Paolo Balestrazzi, acompanyats de les seves families i de companys que els hi donaran el suport logístic ja han iniciat el camí que els farà passar per localitats del Vallès aquest proper dimecres 15 d'agost. El seu objectiu es fer pensar a la gent i lluitar contra la crueltat amb els animals, contra el maltractament a les gosseres i contra les festes amb bous.

Entraran al Vallès Oriental des d'Hostalric, i passaran per Sant Celoni, Llinars del Vallès, Cardedeu, Santa Agnès de Malanyanes, La Roca del Vallès, Vilanova del Vallès, Montornés del Vallès, Mollet del Vallès, Martorelles, Sant Fost, La Llagosta i continuaran direcció a Montcada i Barcelona on acabaran l'etapa a Plaça d'Espanya al costat de la reconvertida en centre comercial Plaça de Las Arenas.

Podeu veure la ruta a:


Podeu consultar moltes més dades del projecte a :  


Ens agradaria convidar-vos a donar-lis suport quan passin a prop del vostre municipi i si hi ha alguns valents i valentes que els vulguin acompanyar una estona en el seu camí amb les seves bicis segur que ho agrairan d'allò més. Es tracta d'una iniciativa que passarà per la nostra comarca i podem donar un petit cop de ma demostrant que al Vallès Oriental hi ha gent que estimem als animals i que lluitem per ells.

Anims i força!