viernes, 10 de julio de 2015

LIA, LA GATETA DELS HORTS


La persona que té cura d'una de les colònies de gats dels horts del Calderí va trobar aquesta petita amb una ferida a l'ull. La va poder agafar i ens la va portar per curar-la, socialitzar-la i trobar-li una família d'adopció.

Ara es troba a una casa d'acollida recuperant-se i agafant pes i confiança. Es diu LIA i encara té una miqueta de por quan t'apropes però és tot un encant quan li fas mimos.

És un encant de femella de 2 mesos. Encara es troba en tractament i no la donarem en adopció fins que estigui recuperada però sempre cal presentar als nostres peludets per anar buscant algú que s'enamori d'ells. Mireu el cas de l'Sparrow, que ara es dirà Tomàs, que es troba en període de pre-adopció agafant confiança a la que serà la seva nova casa i amb els seus nous germans, Valentina i Eduardo.

Segurament pels molts Lia serà només una gateta atigrada. Per nosaltres és una trapella petita que ens ha robat el cor i que es mereix ser molt feliç i esperem trobar algú que li faci un copet el cor quan vegi a aquesta petita.