martes, 28 de julio de 2015

TROBANT SOLUCIONS A LA SEVA MANERA

 L'Ajuntament de L'Ametlla del Vallès es troba davant d'un problema que li diuen els pagesos de la zona i troba una "fantàstica" solució amb l'ajuda de l' Associació de Caça de L'Ametlla i el seu "especial" hobby.

Els nostres ajuntaments sempre tenen aquell puntet que ens fa que a les persones que lluitem pels drets dels animals ens vinguin arcades només de pensar en ells.

Si us plau, llegiu:


I ara fem una petita anàlisi literària del contingut i de frases mítiques del costumari popular que hem trobat:

García admet que caçar aus, per ells, és molt més satisfactori. “Als caçadors ens agrada prémer el gallet i quan hi ha batudes d’aus el premem 200 o 300 vegades, a diferència del senglar, que només dispares dues o tres vegades”, explica.

"Deixem el bosc ben net, no deixem les preses ni cap cartutx a terra”, diu en defensa de l’activitat. L’any passat es van caçar unes 450 aus entre tudons (uns 300), garses (unes 50) i tórtores turques (unes 100). “Crec que aquest any estarem al voltant de les 1.000 peces”, explica García.

Impressionant! Creiem que no cal dir res més. Us imagineu que pels problemes de corrupció que hi ha dins de les administracions ens deixessin al poble aplicar "solucions" semblants?