martes, 27 de octubre de 2015

UN DIUMENGE FANTÀSTIC

Aquest passat diumenge 25 d’octubre vàrem fer el nostre darrer mercat solidari per recollir diners pels animals perduts o abandonats de Mollet amb una participació fantàstica de la ciutadania del nostre poble.

Des de les 10h del matí fins a les 20h del vespre va ser un reguitzell constant de visites de persones amb els seus gossos, d’enamorats dels animals, de persones que volien fer la seva aportació a la feina de la protectora o simplement de veïns que volien aprofitar les increïbles ofertes per trobar roba, un regal o aquell objecte per fer créixer la seva col·lecció. Vam tenir aportacions i donatius de persones fantàstiques que fent un esforç cada dia encara troben un moment per que ser encara més grans dins dels nostres cors.  Gràcies a totes aquestes persones.


També agrair la visita d’adoptants de peluts de la nostra prote que van passar amb els seus petits per saludar i perquè els poguéssim fer uns mimos als nostres trapelles. És absolutament gratificant veure als nostres animals feliços i contents amb les seves noves famílies. Gràcies a vosaltres també.

No ens podem oblidar de persones i entitats que van col·laborar d’una o altra manera, cedint material, espai, etc per fer realitat aquest mercat solidari. L’Ajuntament de Mollet per la concessió dels permisos, la col·laboració de l’Hospital Veterinari Movet per l’ús de les seves instal·lacions i la col·laboració dels seus veterinaris (gràcies Bea i Mar), la Sra. Carme Foz, la Rebecca amb les seves joies (visiteu: https://es-es.facebook.com/FashionMymi), l’Anna  amb les seves piruletes de xocolata, la Tere amb les seves galetes (visiteu: https://www.facebook.com/65.tabalet?fref=ts). Moltíssimes gràcies!

I no podem acabar sense agrair de tot cor la feina insubstituïble dels voluntaris i membres de Vallès Natura. Anna, Montse, Carme, Laia, Maika, Yolanda, Julio, Sònia, Dani, Cristina i Toni.


Ben aviat ens tornareu a trobar al carrer amb un altre mercat solidari. 

Gràcies Mollet!