miércoles, 4 de noviembre de 2015

FERIT PERÒ VALENT

Avui us volem presentar el cas d'un gatet de 3 mesos. Un gatet negre petit i ferit però valent.

El vam trobar amb una greu ferida a la cua producte d'una enganxada, potser amb una porta o amb una roda d'un cotxe. La ferida presentava un aspecte molt lleig, amb infecció i calia operar de seguida per amputar el tros on tenia l'os afectat.

El petit es troba ara a una casa d'acollida i li anem fent les cures per evitar una nova infecció. Li hem posat de nom MONETE. Ja sabem que no som molt originals posant noms però quan tens tants peluts a vegades ja no saps quin triar jejejeje.

Us pensareu que després de passar-ho tant malament el gatet tindria un caràcter complicat? Doncs tot al contrari, és un gatet super simpàtic i afectuós que busca constantment una carícia i la nostra atenció.

Quan el vam operar vam aprofitar per fer el test víric i va sortir positiu en immunodeficiència felina (FIV). Esperarem a que tingui 4 mesos per tornar a fer el test no sigui que el resultat positiu sigui per que encara té anticossos de la mare d'aquesta malaltia i ell no la tingui.


Si voleu saber més del FIV us recomanem llegir aquest artícle de FAADA:


Ara mentre es recupera ja estem treballant per trobar una família d'adopció per aquest gatet. Ara és quan cal donar un pas endavant per ell.

Us esperem!

Gràcies!