martes, 7 de diciembre de 2010

FÀSTIC i SOLIDARITAT


Aquest petit ja ha trobat una casa d'acollida per recuperar-se. Gràcies a Manolo i a la seva familia per ser així de grans!

Uns treballadors de Sant Fost ens van portar aquest passat dissabte 4/12 a aquest gat, de nom HALLEY, que havia patit un greu cop per un cotxe. Realment la situació era greu però els veterinaris de l'Hospital Movet de Mollet van fer mans i manigues per treure'l endavant. Per sort el gat té moltes ganes de lluitar i el tenim ingresat, molt greu, però lluitant.

Quina va ser la nostra sorpresa quan ens vam enterar que aquest pelut era propietat d'una familia de Sant Fost però qui l'alimentava eren els treballadors d'una empresa situada al davant del domicili. Precisament els treballadors que el van portar ferit.

Posats en contacte amb els propietaris aquests han desestimat fer-se càrrec de l'animal aduint problemes econòmics. El volen però el que no volen és responsabilitzar-se de l'hospitalització del pelut. Quin fàstic!

Però d'altra banda els treballadors d'aquesta empresa estan visitant cada dia al gat i estan fent una recollida de diners per pagar el seu tractament. Increible solidaritat!

Us anirem informant. Ara ens toca a la gent de Vallès Natura buscar gent que vulgui fer aportacions pel tractament d'aquest gat i donar un cop de ma a aquests treballadors que ens estan donant una lliçó impressionant.

Si aquest gat surt endavant caldrà trobar-li una nova llar molt més responsable que l'actual.

Gràcies a tots i totes els que doneu un pas endavant quan cal fer-ho! Sou el millor que tenim!