miércoles, 29 de diciembre de 2010

MEKI i KERO

Hem trobat una casa d'acollida per aquest parell!!

Son germans. Mascle i femella. Van neixer el 3/8/2009 i van ser adoptats per un voluntari de Vallès Natura. Son un parell de gats negres impressionants i molt, molt carinyosos.
El nostre company esta patint una situació molt greu que l'impideix fer-se càrrec dels seus dos amics i ens ha demanat, si us plau, que tinguem cura d'ells. La seva màxima preocupació és que la MEKI i en KERO estiguin be.
El nostre company els va agafar junts perque no volia separar als germans. Dos gatets negres son molt dificils de donar en adopció, ell ho va veure i es va oferir a donar-lis una llar. Els ha cuidat com ningú, amb el millor menjar, les seves vacunes i revisions. No ha dubtat ni un moment en portar-los al veterinari quan els ha vist una mica paradets. Son la seva vida.
Ara estem buscant una casa d'acollida per aquest parell. Algú que vulgui cuidar-los temporalment i ajudar-nos. Una gàbia no és lloc per cap animal i molt menys per un parell de gats que no han de pagar els problemes que generem els humans.
Ens agradaria trobar algú que sigui capaç de cuidar als amics i companys del nostre voluntari amb la supervisió, col·laboració i tutela de Vallès Natura. Ara per ara totes les nostres cases d'acollida les tenim plenes i no ens agrada veure'ls nerviosos dins d'una gàbia.
Tots podem tenir greus problemes a la vida i ens agradaria que els nostres animals estiguessin ben cuidats. Ara ens toca ajudar a nosaltres, ara ens toca fer que la Meki i en Kero no trobin a faltar el carinyo, la seguretat i la protecció del seu propietari.