domingo, 5 de diciembre de 2010

LA SEVA DARRERA OPORTUNITAT


















El dimecres 8 de desembre acaba el contracte entre el CAAD de Granollers i l'Ajuntament de Mollet. Just acabi el contracte els animals que encara tenim en aquell centre quedaràn sense protecció. Hem intentat que el nostre Ajuntament es faci càrrec d'ells i els tregui però no han volgut. Ens diuen que hi ha altres prioritats i els animals abandonats no estan a la llista dels nostres polítics del consistori.

El dimecres 8 de desembre l'Ice, la Nelly, la Danae, la Simba, en Yaki i la Negra (5 gossos i una gata) entraràn al llistat de sacrificis dels resposables del CAAD.

Ice. Gos mascle de 2 anys i 9 mesos. Creuat de American Stanford d'uns 25 kg. Caracter carinyós i protector.
Nelly. Gossa creuada d'uns 5 anys.
Danae. Gossa creuada de gos d'atura d'un any i set mesos.
Simba. Gossa creuada de gos d'atura de 2 anys i 4 mesos.
Yaki. Gos creuat mascle d'un any i set mesos.
Negra. Gata de color negre de 3 anys i 8 mesos.

Estem davant de la seva darrera oportunitat. Si us plau Mollet, no deixem que els matin. Si us plau Mollet, fem un pas endavant i treiem a aquests animals d'una mort segura. Si els polítics que ara tenim a l'Ajuntament no volen donar un cop de ma per salvar a aquests animals de Mollet caldrà que ho fem nosaltres i que a les properes eleccions municipals fem neteja de la mala gestió dels animals abandonats acumulada al nostre consistori.

Fem-ho Mollet, si us plau!