jueves, 10 de febrero de 2011

CARLOTA




Va aparèixer al mig de Gallecs, acabada de nèixer la mare va continuar amb el ramat i ella es va quedar sola. Va arribar a les mans de Vallès Natura petita, freda, en perill. Es va criar amb biberó i vam apendre a portar endavant una ovella com ella va apendre a fer dels humans el seu ramat.

Poc a poc Carlota agafava pes i veiem que un pis no era el lloc per aquesta preciositat. Malgrat no ser el seu lloc es va fer amiga de gats, gossos i de tots els Voluntaris Vallès Natura. Era un espectacle veure-la sortir a passejar per Mollet, tota mudada, amb el seu collaret fashion i enganxada al seu ramat d'humans animalistes.

Per sort vam trobar un adoptant a Vilanova del Vallès. Carlota ha crescut i ara es troba com una reina, fent vida d'una ovella orgullosa de ser part del cor de Vallès Natura.

Molta gent va pensar que la nostra companya Sònia estava boja quan es va plantejar lluitar per aquesta petita. Mai havia criat una ovella però va posar tota la seva intensitat per apendre i els resultats aqui els teniu.

Sempre hi ha que continuar lluitant!