martes, 15 de febrero de 2011

EL NOSTRE VALENTIN

El nostre petit ha trobat una casa d'adopció on recuperar-se i on, de ben segur, rebrà totes les atencions que li fan falta. Gràcies Joan Antoni!


Ahir dilluns 14 de febrer el va portar un veí de Mollet a una de les clíniques veterinaries que col·laboren amb Vallès Natura, aquesta persona va veure com un cotxe li donava un cop i malgrat el dolor el gatet es va deixar agafar sense fer cap mal al seu rescatador. Aquest petit d'un parell o tres de mesos ha tingut molta sort, potser hi havia un angelet vigilant que feia.

Porta un cop important al llavi superior i te una de les potetes davanteres ferida. Un dels nostres veterinaris col·laboradors i especialista en traumatologia (gràcies Sergi!) s'ha fet carrec d'ell i segur que farem que aquesta poteta torni a estar be. Després de les proves pertinents i de veure les plaques de RX li han posat una ferula per inmovilitzar la pota durant un parell de setmanes i facilitar la recuperació.

Ara cal que es curi i torni a ser tant trapella com era abans per trobar-li una casa d'adopció. Us hem de dir que durant tot el tractament només feia que donar cops de cap i fer-nos mimos.

Com ja sabeu nosaltres amb els animalets som uns "facilones" i ja ens hem enamorat d'ell, així que per agrair la feina a l'angelet que el va salvar li hem posat de nom VALENTIN.