lunes, 14 de febrero de 2011

GRÀCIES PER LA VOSTRA LLUITA

Quan semblava que no teniem sortides per molts dels animals que teniem en acollida i ja començavem a valorar tenir que enviar algun dels nostres petits a alguna de les gosseres col·laboradores de Vallès Natura. Quan tot semblava més fosc, de nou un cop de ronyons dels nostres voluntaris i va aparèixer la llum.

BOIRA ha trobat una familia, la Cristina i l'Enric, que la volen tal i com és, una gossa d'atura gran de 10 anyets però molt i molt carinyosa. Aquesta familia no s'ho ha pensat, la va conèixer i de seguida va sortir un feeling entre tots. Ara es troba en pre-adopció i creiem que ben aviat tancarem l'adopció.

FAY també ha tingut sort i ha trobat a la Montserrat i al seu fill, en Josep Lluís. Dues grans persones que no han dubtat a fer uns quants kilometres per trobar un gos molt especial. I aquest no pot ser un altre que el nostre FAY, un creuat de gos d'atura d'un any que sap robar-te el cor només amb una mirada.

MIKA ha estat la més afortunada. Per fí la vam poder treure aquest cap de setmana de la casa dels seus "propietaris" per anomenar-los d'alguna forma. Atemorida, distant, tremolant, i amb una infecció de matriu impressionant. Una ¡ntervenció genial d'una de les nostres veterinaries (gràcies Patri!), un bon menjar i molt de carinyo ha estat el tractament d'urgència que la gent de Vallès Natura hem posat a aquesta petita, i sembla que la cosa funciona. Per més sort, ens ha aparegut una casa d'acollida i ja es troba en un domicili lluny de les nits fredes de Riells. Ara caldrà lluitar per trobar un adoptant i segur que entre tots el trobarem.

Gràcies a tots i totes! Gràcies per la vostra lluita!