viernes, 27 de mayo de 2011

ENCANTS SOLIDARIS

L'SPAM de Mataró, Societat Protectora d'Animals de Mataró, esta organitzant a la Rambla de Fiveller uns encants solidaris per recaptar més diners per la gestió dels animals perduts i abandonats de Mollet.

L'SPAM és l'empresa, situada a Mataró, a la comarca del Maresme, que té contractada oficialment l'Ajuntament de Mollet del Vallès per la gestió dels animals de la nostra població. Aquesta empresa ja cobra uns 400 € al nostre Ajuntament (uns 200 € si és un cadell) per la recollida de cada animal.

Des de Vallès Natura, Protectora d'Animals de Mollet del Vallès, us volem encoratjar a fer una ullada i participar a la mida de les vostres possibilitats en aquests encants. Malgrat no haver estat avisats d'aquest esdeveniment ni per part dels companys de l'SPAM, ni per part del nostre Ajuntament, ni haver rebut cap missatge de col·laboració o participació, creiem que el benestar dels nostres animals esta per sobre de les gestions incorrectes del nostre Ajuntament i dels interesos econòmics de les empreses.

Hem rebut molts missatges de veins de Mollet indignats perque la protectora local no participa en aquests encants solidaris. Us demanem disculpes per no haver pogut ser-hi i us volem cridar a la participació en aquests encants, i a no donar importància a aquesta nova errada del nostre Ajuntament. Cal recordar que fins fa quatre dies encara estavem en campanya electoral i els nostres representants electes, encara de cel·lebracions, no han tingut prou temps per agafar les regnes de les seves responsabilitats i obligacions.

Volem el millor pels nostres animals.

Gràcies Mollet!