viernes, 6 de mayo de 2011

PERQUÈ ELS ANIMALS IMPORTEN

La gent de Vallès Natura no ens pensavem fa uns mesos que acabariem donant aquest pas obligats per la nul·la participació dels nostres polítics en els problemes dels animals. Vam intentar durant molts mesos aconseguir la seva complicitat per col·laborar i trobar un espai comú de treball per millorar l'estat dels animals perduts i abandonats de Mollet. No va ser possible.

Davant de la seva resposta, com sempre politicament correcta, veient com els animals son considerats com un problema a eliminar més que com part de la nostra societat, escoltant masses vegades no es pot fer, no ho podem fer o no volen fer-ho, davant de tot això la gent de Vallès Natura hem donat un pas endavant i lluitarem pels nostres animals al seu terreny, a les eleccions municipals del proper 22 de maig representant la candidatura del PACMA.

No som polítics, ni tenim intenció de governar, no volem el poder, ni perdem el cap pels diners,..., simplement som gent que ens agraden amb bojeria els animals i que lluitarem pels seus drets, pel seu benestar i per la millora del seu tracte.

Els animals no entenen de fronteres, de banderes, de dretes o esquerres, no parlen d'economia, no es barallen per una tonteria, no menteixen, no volen el poder,..., només volen viure. I les persones que ens estimem els animals només volem sentit comú a les coses que ens envolten. Volem persones que parlin com nosaltres, properes, que facin el que fem nosaltres, sense necessitat de fer-ho perquè toca, simplement perquè ho vols fer. Tan dificil és això?

Sabem que l'espai polític al nostre Ajuntament esta molt disputat i que dificilment deixaran entrar una opció animalista com la nostra, però, quí ho sap? Potser la gent de Mollet voleu quelcom diferent, potser hi ha ara l'oportunitat de que algú defensi els drets dels animals i la veu dels animalistes de Mollet des de dins del'Ajuntament.

Potser ara és el moment de fer alguna cosa pels nostres animals.

Aquesta nit un grup de voluntaris hem donat un petit pas ficant els nostres cartells dins de la primera nit de campanya electoral. No disposem de molt material, ni tenim la cobertura de les TV o de la premsa, però tenim la sort de lluitar i defensar el que més estimem. Ho fem perquè creiem en el que diem, perquè ho vivim cada dia i perquè els nostres animals ens necessiten. No hi ha una força més gran que la del cor d'un voluntari.

Si t'estimes als animals, si vols fer un pas endavant per ells, ara tens la opció del PACMA Partit Animalista.

Gràcies Mollet pel teu suport!