viernes, 27 de mayo de 2011

RESULTATS i VALORACIÓ


El passat 22 de maig van ser les leccions municipals a Mollet on participavem per primer cop dins de la llista del Partit Animalista PACMA.
Primer de tot volem agrair el suport i la col·laboració de tota la gent que confia en la nostra feina i responsabilitat, de tots els voluntaris i simpatitzants de Vallès Natura que han donat moltes de les seves hores per portar aquest projecte endavant, de tots els candidats de la llista que ens ha permés presentar-nos i , finalment, a les persones que ens han votat. A tots moltes gràcies.

A les darreres eleccions on es va presentar el PACMA a Mollet (Parlament de Catalunya 2010) es van treure 92 vots (0'46%) i aquesta vegada, tenint en compte el poc temps i els nostres recursos molt limitats, hem passat a tenir 302 vots (1'75 %). El millor resultat del PACMA en percentatge de vots de tota Catalunya. Consulteu: Resultats PACMA.

No cal dir que ens hagués agradat tenir molt més recolzament en la nostra lluita pels drets i el benestar dels animals, però hem de reconèixer que hem donat un pas endavant i esperem donar molts més.

Ara continuarem treballant per Vallès Natura i pel PACMA Mollet, per consolidar el que hem fet, per obrir noves portes i per iniciar nous projectes. No ens aturarem, creiem en el que fem i els animals de Mollet es mereixen que algu els defensi i lluiti per ells.

Ja sabiem que ara no podriem entrar a l'Ajuntament però ens agrada enfrontar-nos a grans reptes i quí sap que passarà d'aqui quatre anys. Sigui com sigui, sempre estarem disposats a escoltar i col·laborar amb gent que vulgui ajudar als animals, ara caldrà esperar si algú dels nostres polítics electes té aquesta inquietud o passem quatre anys més a la resistència lluitant contra la incomprenssió i la falta de principis animalistes. Ja ho veurem.

No volem acabar aquest escrit sense fer una petita reflexió i que li doneu voltes al cap.
  • a Mollet vivim unes 52.500 persones.
  • tenen dret a vot unes 36.500 persones.
  • van anar a votar unes 17.250 persones.
  • i 6.111 persones van donar el triomf al PSC.
Així tenim que durant els propers 4 anys 52500 persones es veuràn afectades pel que han triat només 6111 persones. El 11'66 % dels veins de Mollet decidiràn sobre el 88'34 % de veins restant que no necessariament pensa com ells.

Interessant..... i a la vegada preocupant. Com també es preocupant una abstenció del 51'85 %, més de la meitat dels electors de Mollet van passar dels seus polítics. Cal fer-s'ho mirar i molt.

Potser som nous en això de la política però personalment i aplicant el sentit comú tenim molts dubtes de que aquest sistema electoral sigui el més correcte.

Feu una ullada i penseu. La vostra opinió és molt important.

Gràcies Mollet!