jueves, 23 de junio de 2011

LA FIRA DE SANTA EULÀLIA DE RONÇANA







Aquest passat diumenge la gent de Vallès Natura vam col·laborar en la jornada de presentació de la nova associació animalista de Santa Eulàlia de Ronçana, ARBRA, Adopcions Responsables i Benestar Animal.

Diferents entitats, a part de Vallès Natura, van fer costat a la gent d'ARBRA, com: Veu Animal, APAG de Granollers, CAD de Granollers, una protectora d'Osona i una altra de Lleida.

La jornada va començar amb la presentació d'ARBRA i amb unes demostracions d'ensinistrament de gossos. Després es va fer una desfilada de gossos en adopció per part de les associacions presents i una desfilada-concurs de mascotes amb premis a la simpatia, l'elegància i al gos més "especial". Va continuar la jornada amb una xerrada sobre les fòbies i les pors dels gossos, enmarcada dins de la nit de la revetlla de Sant Joan, i va finalitzar amb els agraiments d'ARBRA als participants i a les persones de l'antic consistori de Santa Eulàlia de Ronçana que han permès el neixement d'aquesta nova protectora d'animals.

Des de Vallès Natura volem agrair la possibilitat que ens va donar la gent d'ARBRA de participar en la seva presentació i els volem felicitar per l'organització de la jornada. Esperem poder fer moltes activitats junts i ajudar junts als nostres animals. Ara ja hi ha una nova protectora al Vallès Oriental i caldrà lluitar per aconseguir que cada municipi tingui la seva associació animalista. Poc a poc ho aconseguirem. Felicitats ARBRA!