lunes, 6 de junio de 2011

BALTASAR, RUSTU, ....


Ens el van portar, el passat dissabte 4, que anava perdut per l'Avinguda Llibertat de Mollet, perdut i molt espantat dels cotxes i de la gent. Com quasi sempre i malgrat la nostra insistència en aquest punt, el gat no portava xip.

De seguida vam començar a fer còrrer la veu pel barri donat que es tractava d'un gat domiciliari, jove i amb un collaret força cridaner.

Per sort, ahir diumenge van aparèixer els seus propietaris els quals van acceptar posar-li el xip identificatiu al seu petit.

BALTASAR ja esta de nou a casa seva. Aquesta vegada hem tingut molt sort però no és el més habitual en gats perduts sense xip. No ens cansarem mai de tornar-ho a dir, cal que poseu el xip identificatiu als vostres animals!.

Aquest cap de setmana ha estat mogudet en troballes d'animals perduts i, per sort ,un parell de gossos, un creuat de pekines molt especial i un boxer impressionant, que també van arribar a les nostres mans han tornat amb les seves families de Martorelles (molta sort RUSTU!) i de Canovelles.