lunes, 27 de febrero de 2012

BONA RECUPERACIÓ i ARA....

El gat mascle jove que varem trobar amb simptomes d'enverinament a Sant Fost ha evolucionat molt bé i ja es troba fora de perill . És un mascle impressionant i carinyós malgrat haver passat moltes baralles al carrer.

A l'hora de fer el combo d'enfermetats víriques ens ha donat positiu en inmunodeficiència felina. A molts centres, refugis o protectores (i parlem de les més grans i conegudes!) un gat amb aquest resultat seria sacrificat inmediatament perque no ho consideren econòmicament rentable. Però nosaltres sempre pensem que cal donar una oportunitat a un animal que no presenta cap simptoma ni cap detall de malaltia.

Sabem que és dificil però volem buscar una casa d'adopció o d'acollida per aquest pelut. No sabem si desenvoluparà la malaltia o simplement serà portador i per aquest motiu creiem que ja val la pena lluitar. Estem buscant una familia sense més gats que vulgui ajudar-nos i sobretot que vulgui donar a aquest petit una oportunitat.

Ja hi ha moren massa animals com perque ens plantejem l'eutanasia activa i més radical per sol·lucionar problemes. Hi ha algú que vulgui lluitar al nostre costat per aquest gat impressionant?

Si vols saber més de la inmunodeficiència felina: FES CLICK