jueves, 23 de febrero de 2012

FINS SEMPRE WENDY

Ens ha deixat una de les nostres chihuahues adoptades, la petita Wendy. Era una iaia molt gran quan la vam trobar i gràcies a l'Anna i el Pep ha passat els seus darrers mesos envoltada de carinyo i de tranquilitat.

Hi ha molt poques persones que tinguin aquesta capacitat d'estimar i de lluitar per gossets grans que només demanen escalfor, carinyo i una ma que els acaroni. L'Anna i el Pep li van donar a aquesta petita una llar on sentir-se estimada i segura. Mai tindrem prou temps per agrair-vos el que heu fet.

I a tu petitona Wendy, et volem demanar disculpes per arribar tant tard a la teva vida, et volem demanar disculpes en nom de tots els humans que no som com els criadors que es van aprofitar de tu. Ara que estas amb tots els gossets que segur que hi ha corrent per l'Arc de Sant Martí et volem demanar ajuda per trobar a temps i poder donar carinyo a tots els animals que es troben sols i abandonats.

L'Anna i el Pep ens han fet arribar unes paraules:

Queridos amigos, con un gran dolor y un vacío enorme en nuestras vidas sentimos comunicaros el fallecimiento de Wendy , la pequeña chihuahua. Han sido pocos meses los que hemos compartido nuestras vidas y no los cambiaría por nada del mundo, la hemos querido con locura y hemos hecho todo lo posible para que saliera adelante , pero no pudo ser y no creáis que ella no lo intento por que si algo tenia eran ganas de vivir .
Pequeña mia siempre vivirás en nuestros corazones , gracias por todo lo que nos has dado , jamas te olvidaremos.
Anna i Pep