miércoles, 20 de marzo de 2013

SEMPRE EL MATEIX

Continuament ens arriben informacions com aquesta que rebem dels companys dels Amics dels Animals i les Plantes de Badia (animalesbadia@gmail.com):

En BARBERA DEL VALLÉS, su dueño lo quiere sacrificar este mismo lunes por que se va de la casa donde está, ya tiene hora en el veterinario.
Vamos a intentar mañana hablar con el dueño para que nos dé un poco más de tiempo para buscarle algo.
Es de tamaño grande, macho y tiene solo 2 años.
Se ruega difusión para acogida o adopción!!!
Muchas gracias

Estem farts sempre de la mateixa història. Un propietari d'un animal que ja no el pot o no el vol tenir i que comença a amenaçar de matar-lo si no ens fem càrrec. Les administracions es desentenen i, com sempre, el problema acaba a les mans de protectores, refugis o associacions animalistes que, gairabe sense recursos, hem de lluitar per aquests animals.

Fins quan haurem d'aguantar aquesta situació? Fins quan baixarem el cap i deixarem que personatges indesitjables matin als seus animals perque ja no els volen? Quan ens donarem compte d'una vegada que el maltractament animal no interessa a cap dels polítics que tenim actualment als governs o als ajuntaments? Què les nostres policies i cossos de seguretat fan el possible per ignorar que hi ha unes lleis de protecció animal tant a Espanya com a Catalunya? Què els jutges mai troben raons ni motius suficients per donar una sentència contundent a algun dels moltíssims maltractadors que son denunciats?

I el pitjor de tot. Sabeu de quí és la culpa?

La culpa és nostra per tragar, per no fer res, per no protestar, per no queixar-nos, per continuar votant a incompetents, per no aixecar la veu, per ser dòcils, mansos i tontets, per deixar-nos a les mans dels que ens enganyen i roben,....

Aquest gos segurament morirà i ningú aixecarà una veu. Avui la veureu passar però no va amb vosaltres. Però arribarà un dia que el problema anirà amb vosaltres i llavors què fareu?

Potser cal aixecar-se, potser cal dir prou, potser cal començar a lluitar per millorar.