viernes, 22 de marzo de 2013

SI EL VAS VOTAR NO EL POTS ABANDONAR

Després de rebre una gran quantitat de trucades de veins de Mollet la gent de Vallès Natura ens hem decidit a fer aquest important comunicat.

Sabem que a la nostra població s'esta produint una greu situació produida pel malestar sobre una suposada mala gestió del canal de televisió Vallès Visió. Només cal llegir alguns artícles de la premsa escrita:






Sabem que la situació és greu i molt desagradable, però per greu i desagradable que sigui no podeu abandonar als polítics causants d'aquesta situació. L'abandonament no és la sol·lució. Ara molts veins i veines de Mollet ens truqueu dient que ja no els podeu tenir, que gasten molt, que us enganyen, que us mosseguen, que fan les seves necessitats per tot arreu, que ja no us representen,....

Sabem que ho esteu passant malament però les protectores no els podem acollir. Ja tenim els nostres espais plens d'animals de quatre potes perduts o abandonats i aquests son carinyosos i tendres, estan plens de sentiments i ganes de fer feliç a una nova familia. En canvi, els vostres polítics son inadoptables, ningú els vol. No trobem adoptants per ells ni a França o Alemanya on habitualment enviem molts animals geriàtrics o malalts.

El problema és greu i sabem que us estant fent nosa a casa vostra però heu de ser responsables amb el que vau fer quan els vau votar. Si en aquell moment aquells cadellets petits i parladors us van fer gràcia, ara que han crescut els heu de cuidar i ser responsables d'ells encara que us hagin sortit uns malparits que us mosseguen les mans.

Des de Vallès Natura informem que no recollirem a cap polític abandonat, ni acceptarem els vostres plors i queixes quan ens els porteu amb un cistellet. Sabem que és una decissió dura i és a nosaltres als primers que no ens agrada fer-ho però pel bé del nostre municipi cal fer aquestes retallades.

Us recomanem fer el cor fort i aguantar fins les properes eleccions on tindreu oportunitat de canviar el vostre vot i enviar a tots aquests polítics que vau adoptar a un lloc molt i molt llunyà on de ben segur mai podran tornar.

Gràcies Mollet!