jueves, 18 de junio de 2015

GRÀCIES LESTONNAC


Aquest passat dimecres 17 de juny vam fer una trobada amb 25 alumnes del Col·legi Lestonnac de Mollet.

Aquests alumnes fa dos anys van crear una petita cooperativa on, amb un petit capital inicial, van iniciar la producció de manualitats que després comercialitzaven. Cèntim a cèntim, i amb molt esforç, van anar fent uns beneficis que a la fi d'aquest curs escolar han decidit donar a la protecció d'animals i concretament a la nostra protectora, a Vallès Natura.

Per nosaltres és un autèntic orgull rebre aquest donatiu però és encara més important veure com un grup de 25 nens i nenes de 12 anys del nostre poble demostren aquest sentiment i aquesta preocupació per la defensa, el benestar i els drets dels animals que formen part també del nostre municipi.

Poc a poc gràcies a l'accés a la cultura, gràcies a la globalització de la informació i, sobretot, a grans educadors que amb pocs recursos fan una feina increïble i fantàstica, poc a poc, anem veient canvis importants a la nostra societat. Aquest és un exemple.

Vam aprofitar per presentar als joves la tasca que fem a Vallès Natura i per parlar dels animals. Van ser dues hores on vam gaudir de les seves preguntes, de les seves ganes de coneixements. Va ser tot un regal.

Volem agrair la col·laboració de l'Hospital Veterinari Movet, el nostre centre veterinari de referència a Mollet, on vam poder visitar als gatets que tenim en adopció, vam poder veure alguns dels animals hospitalitzats que tenim en recuperació i vàrem aprofitar per visitar les seves instal·lacions. De ben segur alguna de les nostres visitants portarà el seu futur acadèmic i professional cap els estudis de veterinària.

Moltes gràcies! Gràcies Lestonnac! Gràcies Mollet!