viernes, 19 de junio de 2015

EL NOSTRE PETIT SPARROW

Aquest petit trapella va arribar a la nostra prote de les mans d'una assistent social del nostre municipi. Aquesta persona estava atenent un cas especial del nostre poble i es va trobar al domicili a aquest petit amb una greu infecció a l'ull. Va entendre immediatament que deixar-lo no seria una bona solució i ens el va portar.

La infecció i l'afectació que tenia a l'ull obligava a una enucleació (extracció total del globus ocular) i al seu tractament contra la infecció. Una operació senzilla però que requereix una recuperació molt controlada per que no s'infecti, per que els gatet no es toqui i fent les cures necessàries.

Volem aprofitar per agrair a Mar i Sergi, els dos veterinaris que van operar a Sparrow, la seva ajuda i complicitat. Sempre estan disposats a donar un pas endavant i ajudar als animals de Vallès Natura. Moltes gràcies!

A Vallès Natura sabem que un gatet amb un sol ull és molt més complicat de trobar una família d'adopció encara que sigui molt tendre i molt juganer. Per desgràcia l'aspecte físic ens condiciona molt.

Sparrow, el nostre petit pirata, es troba actualment a una casa d'acollida acabant la seva recuperació. Es troba en perfectes condicions i no para de jugar en tot moment. És un gatet simpàtic amb unes ganes increïbles de que l'estimin i que juguin amb ell.

Molt aviat el posarem en adopció i esperem trobar una família que entengui que un gatet amb una cicatriu es mereix els mateixos mimos que qualsevol altre cadellet.