lunes, 11 de junio de 2012

UNA GATETA i UN COTXE

A vegades ens pensem que som pocs els que estimem els animals a Mollet però hi ha històries que et fan veure que no és així.

El passat dilluns 4 a la nit vam rebre una trucada d'un vei de Mollet indicant que hi havia un gatet atrapat a un cotxe. De seguida vam fer cap el lloc a la Rotonda de La Vinyota dels Mossos i vam comprovar que hi havia un gatet petit dins del motor d'un cotxe aparcat. 

Amb l'ajuda de l'Elisabeth i d'en Sergio, veins de Mollet, i de dos voluntaris de Vallès Natura vam aconseguir després d'una hora de proves, d'arrossegar-nos per terra, d'oferir-li menjar,..., agafar a la petita. Una gateta tricolor d'uns dos mesos que es trobava molt espantada. Rapidament la vam portar a l'Hospital Veterinari Movet per comprovar que es trobés en bon estat i per tranquilitzar-la.

Al dos dies, quan la petita ja es trobava més relaxada, ja havent menjat i dormit a gust, li vam fer el combo d'enfermetats víriques portant-nos la desagradable sorpresa d'un positiu de leucèmia. Com molts de vosaltres ja sabreu, si difícil és trobar un adoptant per un gatet sa us podeu imaginar per trobar una familía per una gateta amb un combo positiu.

Però la sort d'aquesta petita que va començar amb l'Elisabeth i en Sergio, ha continuat amb la Yolanda i en Julio, un parell de voluntaris de Vallès Natura que ja fa temps van agafar a BIZCOCHO, un gat trobat al parc del cementiri que també va donar positiu de leucèmia.

Els nostres companys van decidir agafar a la petita i portar-la a casa seva. Aquesta preciositat tricolor es dirà GALLETA. Com podeu veure tant la Yoli com en Julio son uns apassionats de les pastes. I a les fotos podeu veure a Bizcocho i Galleta tots junts discutint per un cistellet on dormir.

Quí diu que Mollet no estima als seus animals?