domingo, 23 de septiembre de 2012

VALLÈS NATURA FA RÀDIO

Aquesta passada setmana, concretament el dimarts 18 de setembre, vam iniciar un nou camí de col·laboració amb Ràdio Sant Fost que ens ha de portar a fer un programa de ràdio setmanal, tot els dimarts de 19.00h a 20.00h.


Creiem que cal difondre el missatge de respecte als animals, de col·laboració amb les protectores, d'adopció d'animals perduts o abandonats, així com ajudar als nostres veins a gaudir molt més dels seus petits amics. I és per aquest motiu que ens hem llençat a trobar nous camins per fer arribar un missatge animalista a la població del Baix Vallès.

Sabem que la ràdio no és el nostre mitja natural i que tenim molt per apendre, però amb l'ajuda de la gent de Ràdio Sant Fost (moltes gràcies per tot!) i la nostra empenta segur que ho aconseguirem.

Per ara aquesta emissora de ràdio només és pot escoltar per internet (radio.santfost.cat) però hi ha un compromís de l'Ajuntament de Sant Fost que si les coses funcionen i si el projecte agafar força ells estudiaran amb carinyo la compra d'un espai de banda a la FM per arribar a vosaltres de la forma tradicional.

Volem agrair a l'Associació d'Amics de Ràdio Sant Fost i a l'Ajuntament de Sant Fost aquesta oportunitat de difondre el nostre missatge i la possibilitat de donar un cop de ma als nostres animals. Hem fet un altre pas endavant al Baix Vallès i no ens aturarem.

Si voleu escoltar el primer programa podeu anar a:
http://t.co/bHmZAe2I
i consultar els podcast (gravacions) de la setmana. Si clickeu a sobre del nom de Vallès Natura que surt a la relació de programes ens podreu escoltar i ens podreu donar la vostra opinió.

Gràcies.