jueves, 17 de noviembre de 2011

EL NOSTRE COLOM ROQUER


El vam trobar força malament sense poder aixecar el vol. Un exemplar jove de colom roquer. El vam portar als nostres veterinaris que van determinar que tenia parasits intestinals.

Després d'un fort tractament d'antiparasitaris i antibiòtics el nostre company amb plomes sembla que evoluciona favorablement. Si tot segueix pel bon camí ben aviat li tornarem la llibertat i tornarà a volar per sobre de Mollet.

Esperem que després de lluitar i guanyar a aquesta malatia no caigui a les mans del nostre estimat ajuntament que periòdicament decideix matar a certa quantitat de coloms roquers, el darrer cop van assassinar a 637 animals, per mantenir contents als molletans que no els agraden aquests animals.

Llegiu noticia al CONTRAPUNT: FEU CLICK

Ens agradaria que el nostre "sempre atent" ajuntament ens donés un cop de ma per capturar i exterminar altres coses que els animalistes considerem perilloses dins del nostre municipi. El sistema de captura, mort i incineració ja el fan servir ara només cal trobar nous objectius. Els hi fem un llistat?