jueves, 18 de octubre de 2012

ENS CAL EL VOSTRE SUPORT


Primer de tot em vull presentar, el meu nom és Toni Valle i soc un dels voluntaris d'aquesta petita protectora d'animals, Vallès Natura, que tenim a Mollet del Vallès. Segurament ens haurem creuat molt cops pels carrers del nostre poble. Ja fa temps que estem treballant al nostre municipi per intentar ajudar als animals perduts i abandonats, buscant cases d'acollida, families d'adopció o fent-nos càrrec directament si es troben malalts o ferits.

Fa uns anys vam decidir donar un pas endavant i, si les administracions i els governs no volien fer res pels drets dels animals intentar nosaltres arribar a aquests punts de gestió per canviar el model actual. Vam decidir començar a col·laborar amb el Partit Animalista PACMA.

Per aquestes properes eleccions tinc la responsabilitat de ser cap de llista del Partit Animalista PACMA. Un orgull poder agafar aquesta tasca tenint el suport i la complicitat de la gent que estima els animals de Vallès Natura, de Mollet i de tot el Baix Vallès on treballem habitualment.

Després de viure unes eleccions municipals i unes eleccions generals, ens trobem davant d'unes eleccions al Parlament de Catalunya que estan agafant un pes significatiu. Unes eleccions on teniem pensat presentar-nos per continuar la nostra lluita però on ens han posat pals a les rodes perque no tinguem quasi possibilitat d'arribar.

Podeu llegir la situació a:


Per poder estar en aquestes properes eleccions hem de presentar el dilluns 22 d'octubre la quantitat de 5000 signatures, això només per la provincia de Barcelona.

Com podeu entendre estem fent un esforç titànic per aconseguir-les però tenim molta por de no poder arribar i que per primer cop el vot dels animals i dels que estimem als animals no sigui present a unes eleccions.

Per aquest motiu us demanem, si us plau, la vostra ajuda. Ens cal la vostra signatura, el vostre suport i el dels que teniu al voltant. Això no us compromet a res. Simplement esteu donant la possibilitat a un partit que defensa als animals a estar present democraticament i defensar les seves idees. Després el dia de les eleccions vosaltres tindreu la capacitat de triar l'opció que més us agradi.

Si ens voleu ajudar amb la vostra signatura us podeu apropar als següents llocs:

A Mollet:
  • Hospital Veterinari Movet 24h, Avda. Burgos, 19, Mollet
A Barcelona:
  • Mai Friends (perruqueria canina i felina), Carrer Viladomat, 26, Barcelona
  • Gopal (restaurant), Carrer Escudellers, 42, Barcelona
  • Vegania (botiga alimentació), Carrer Cervantes, 3, Barcelona
I també a:


Tambe us podeu descarregar el full de:


i recollir les signatures de familiars, amics, veins,...

Entre tots ho podem fer i que el proper 25N podem veure la candidatura del Partit Animalista a sobre de les taules al nostre col·legi electoral.

Moltes gràcies per la vostra ajuda!