martes, 2 de octubre de 2012

SAMY PERDUT A MONTCADA

Ho sentim molt però en SAMY ha estat trobat mort atropellat per un cotxe. Gràcies a tota la gent que ha col·laborat per intentar trobar-lo. Si us plau, que no torni a passar mai més. 

Hola a tots/totes,

soc la Sònia, propietaria d'en Samy, el nostre gos adoptat de tres anys. El pasat 26 de septembre es va perdre per la Serralada de la Marina a Montcada i Reixac. Hem contactat amb policia, mossos d'esquadra, veïns, veterinaris, botigues d'animals, protectores... 

Hem recorregut cada pas d'aquella muntanya, del poble de Montcada i a les rodalies, hem deixat peces de roba per on es va perdre per si s'hagués desorientat i no tenim cap tipus de noticia. Els dies passen i l'angoixa va creixent, és un amic molt especial, per no dir el millor amic que hem tingut mai i estem desesperats. 


És un gos boníssim d'aquells que s'estimen a tothom i saluden sense coneixer-te de res, pesa 48kg i sociable amb tot tipus de persones i animals, porta un collaret de color vermell, té xip i sempre que s'apropa a algú li fa tot el que sap (seure, donar la pota...) per tal de caure bé. Li fa molta por l'aigua, s'amaga on sigui per tal de no mullar-se, per això patim encara més amb aquests dies de pluja.

Moltes gracies a tots per llegir aquest missatge i per la vostra ajuda.