sábado, 20 de octubre de 2012

FREIJA

Quan la Blanca i la seva parella es van adreçar a nosaltres estaven buscant ampliar la seva familia amb una gateta que es portes bé amb els seus dos gats actuals, un mascle jove i trapella d'un any i una iaia tranquila de 18 anys. Tot un repte.

De seguida que van veure els nostres gatets es van enamorar d'una gateta atigrada, d'ulls grans i una miqueta poruga, que els mirava de lluny. Nosaltres sabiem que en aquell moment estava una mica espantada però que quan es trobava al seu ambient era un trasto d'aquells que fan història.

Van decidir portar-la a casa i li han posat de nom FREIJA.

Ara us posem unes paraules de la seva nova familia:

Bones!
 
Us passo unes fotos per a que veieu que s'està portant genial amb els meus dos altres gats. Amb el que te un any (el de color negre) es passa el dia jugant, per la nit els hem de separar perquè son una mica borricotes i la Freija encara ha de fer repòs pels punts de la castració. Ell vol imposar-se una mica sobre ella, però és molt bo i mal tampoc li fa, a més, ella no es deixa fàcilment i corrent tot el dia! 
 
Amb la iaia de 18 anyets, és molt bona també. Intenta acostar-se fent un miol semblant a un plor però ja veu que ella passa completament (ja no està per a jocs de nens xD) i la respecta moltíssim, intenta acostar-se 2 o 3 vegades al dia però com veu que no, ho deixa estar :)

És un solete! una mica trapella però juganera i molt mimosa... se'n pot demanar més?
 
Merci!!! 

Us passo unes fotos per a que la veieu!