jueves, 19 de julio de 2012

GRÀCIES FAUNAMIC

 Ja feia un temps que voliem canviar la casa a les nostres quatre tortugues que s'han fet ja part de Vallès Natura. Aquestes petites van ser victimes al seu moment de la compra compulsiva d'algú que li van fer gràcia de petites i quan van començar a crèixer les van abandonar al mig del carrer.

Com us deiem l'antiga tortuguera s'havia quedat petita i calia fer reformes. Amb tota la nostra bona intenció vam voler comprar un nou aquari i quan el vam tenir a les mans vam veure que ens calia una mica d'assessorament. I és en aquests moments quan la gent de la botiga FAUNAMIC (www.faunamic.com) de Mollet, a l'Avda. Jaume I, 107, ens van donar un cop de ma indicant com ho haviem de fer, recomenant filtres, quina llum, com fer la neteja, alimentació, quines pautes calia fer,...

El resultat el podeu veure a les fotos o us podeu passar per l'Hospital Veterinari Movet, a l'Avda. de Burgos, 19 de Mollet, on la tenim i fer una visita a les nostres quatre amigues.

No cal dir que les tortugues es troben d'allò més contentes anant amunt i avall de la seva nova casa. I us volen agrair a tots vosaltres la vostra ajuda, aquesta nova casa ha sortit, en part, de les donacions que heu fet a Vallès Natura, i als profesionals de Faunamic pel seu assessorament tècnic.