martes, 10 de julio de 2012

REUNIÓ AMB L'AJUNTAMENT

Ens arriba informació de que la Plataforma pels Drets i Benestar dels Gossos Urbans de Mollet s'ha reunit aquest matí amb representants de l'Ajuntament de Mollet.

Els representants de la Plataforma han presentat el seu manifest. El podeu llegir al facebook: 

Segons ens diuen, l'Ajuntament ha informat que actualment hi han 2000 gossos censats a Mollet d'una població estimada d'uns 4000 i han confirmat la disponibilitat del Parc de la Creueta per poder portar els gossos deslligats. Per acondicionar l'espai han donat ordre als operaris de Parcs i Jardins per fer neteja i desbrossar la zona corresponent a Mollet.

Des de la Plataforma s'ha demanat que es rotuli la zona degudament i han indicat els problemes de falta de llum a l'hivern i de distància respecte al nucli urbà.

Els representants de l'Ajuntament han indicat que s'estan estudiant altres indrets per portar als gossos deslligats com l'espai que hi ha darrera del Camp de Futbol dels Germans Gonzalvo però que en cap cas hi ha diners per posar tanques o fer cap inversió. També des d'el Ajuntament s'ha descartat fer l'opció d'horaris restringits per passejar gossos deslligats als parcs urbans existents.

Representants de la Plataforma ens fan arribar la seva satisfacció pels avanços fets en tan poc temps, de la bona predisposició de l'Ajuntament i que la via del diàleg ha quedat ben establerta. Els representants de la Plataforma han indicat que l'Ajuntament ha dit que no és la seva intenció en absolut fer-los fora del poble.

Malgrat aquests bons inicis de negociació que indica la Plataforma, la manifestació programada pel proper dijous 12 de juliol a les 20.30h  davant de l'Ajuntament de Mollet segueix convocada.

La Plataforma ha demanat permís per fer una manifestació pels carrers de Mollet dels propietaris de gossos i dels seus amics peluts per demostrar l'interés de la població en el benestar de les seves mascotes. Es tracta d'una passejada que s'iniciarà a les 20.30h davant de l'Ajuntament i que tornarà a les 22.00h al mateix lloc després de voltar pels principals carrers del nostre poble.

La Plataforma demana la col·laboració i la participació de tots els propietaris de gossos que comparteixin les seves inquietuts pels drets i benestar dels gossos urbans.