miércoles, 18 de julio de 2012

SEMPRE HI HA DE TOT

Una guardiola. Res més que una petita guardiola, comprada als xinos a la que li posem el nostre nom i la personalitzem amb imatges dels nostres adoptats. Simplement això i a la vegada la nostra principal font d'ingressos per continuar amb la nostra tasca d'ajudar als animals perduts i abandonats del Baix Vallès.

Les vostres petites donacions ens permeten continuar endavant, pagant els serveis veterinaris, comprant sorra, menjar, joguines, gratadors, safates, menjadores,..., no us podeu imaginar com amb una mica d'imaginació i voluntat es pot fer treballar un euro.

Tenim molta gent que ens ajuda i sempre ens deixa unes monedes a les guardioles que hi han en alguns comerços de Mollet. Gent que vol fer la seva petita contribució als animals i no dubta a deixar alguna cosa per ells.

Però d'altra banda entre tota aquesta gent maca sempre s'amaguen els humans covards, l'escòria, el que fa brutejar el nostre poble, la vergonya de Mollet. Aquest passat dimarts al matí ens van robar la guardiola que teniem a l'Hospital Veterinari Movet, un parell de xicots fent veure que eren clients van aprofitar un moment per agafar-la i sortir corrent. Que grans! Que valents! Quina demostració d'educació i de principis!

Segurament no hi havien molt diners però per nosaltres son molts. En uns moments tant durs per la gent, amb la crisi, les retallades, l'increment dels preus, qualsevol petita quantitat és un regal pels nostres peluts. Moltes persones havien deixat el seu donatiu pels petits i aquell parell de covards ens ho van robar.

Ens ha quedat una sensació dolenta, una sensació de vergonya i buidor, però volem continuar pensant que el nostre Mollet no és el d'aquest parell de galifardeus si no el de la gent que s'estima els animals.

Anem a continuar treballant!