miércoles, 5 de octubre de 2011

IRONSIDE MILLORA


Com ja us vam explicar fa uns dies el petit IRONSIDE va ser atropellat per un cotxe i va patir l'amputació d'una de les seves potes del darrera. El seu estat era molt preocupant i patiem per l'altre pota del darrera.

Una setmana després de l'accident aquest petit valent ha millorat moltíssim. L'evolució de les contusions ha estat favorable, la ferida de la pota amputada ha tancat perfectament i l'altre poteta millora dia a dia agafant forces.

El canvi ha estat increible i fins i tot el petit ja s'aixeca tot sol per menjar i anar a la sorra per fer les seves necessitats. Increible però cert!

Encara queda molt camí per fer i una recuperació que serà llarga però el nostre IRON sortirà endavant. La seva força de voluntat i les seves ganes de viure son realment espectaculars.

Des de Vallès Natura voldriem agrair la feina del personal veterinari de l'Hospital Veterinari Movet de Mollet. Tots han posat el seu granet de sorra, però per sobre de tots volem valorar la feina del Sergi, el nostre traumatòleg que va fer una feina de reconstrucció increible, i la de Vivian, la nostra veterinaria especialista en medicines alternatives, que esta treballant en la seva recuperació amb sessions d'acupuntura que estan donant uns resultats molt bons.

Gràcies a tots i endavant petit!