jueves, 13 de octubre de 2011

PROBLEMES AL CAAD DE GRANOLLERS

El Centre d'Acollida d'Animals Domèstics (CAAD) de Granollers que dirigeix el Consell Comarcal del Vallès Oriental torna ha estar al punt de mira de tota la gent que estimem els animals.

A la darrera reunió d'alcaldes del dimarts 4 d'octubre de 2011, primera de l'actual legislatura del Consell Comarcal, els nostres polítics i representants (això ho dubtem!) vam demanar la possibilitat de tancar el centre d'acollida per l'elevat cost que suposa pels seus ajuntaments.

Actualment el CAAD dona servei a 30 ajuntaments, dona acollida a 120 gossos i 30 gats, i suposa un cost de 370.000 € anuals. Actualment el Consell Comarcal esta dirigit pel Sr. José Orive Vélez, membre del PSC.

En aquesta reunió el consell d'alcaldes també va decidir enviar una carta al Parlament de Catalunya demanant la modificació de la llei que impedeix el sacrifici d'animals abandonats o perduts. Segons Orive aquesta llei de protecció animal provoca un elevat cost en el manteniment dels animals.

Evidentment que mantenir els animals vius té un cost i que matar-los és més econòmic però potser l'assessinat d'èssers vius no és el camí, o potser després dels animals pensareu en eliminar als emigrants, als aturats, als nostres avis o als malalts crònics?

Què us heu parat un moment a pensar que potser reduir els vostres sous fore un camí també a tenir en compte? Dieu que el manteniment diari d'un animal és de 8 €? Això ja demostra la vostra mala gestió. Qualsevol protectora de voluntaris us demostraria que és moltíssim menys, però dins d'aquest 8 € esta tot el que va a parar a les butxaques d'intermediaris, caps i assessors. Després feu servir la vostra repugnant demagogia comparant els 8 €/dia amb el cost del menjador d'un nen. Fa fàstic la vostra política de fer pena a la gent i de voler demostrar com esteu d'implicats amb els problemes de la gent. Sou absolutament patètics i precaris.

Ni per un moment penseu en modificar la llei que impideix sacrificar animals i ni us passi pel cap sacrificar als 150 animals que hi ha actualment al CAAD de Granollers sense trobar-vos la nostra oposició més radical.

Des de Vallès Natura i des d'el PACMA Mollet us demanem a tots els animalistes del Vallès posar un ull sobre la gestió del Consell Comarcal i del CAAD de Granollers per impedir qualsevol actuació il·legal contra els animals.

No ens estem per tonteries. NO ENS TOQUEU ELS ANIMALS!

Per més informació: FEU CLICK