miércoles, 26 de octubre de 2011

PACMA Mollet del Vallès

Com ja sabreu la gent de Vallès Natura també formem part del Partit Animalista PACMA que es presenta a les properes eleccions generals del 20N.

Continuem creient que els nostres polítics actuals no representen correctament ni els nostres interessos ni els dels nostres animals i és per això que aquesta vegada també donarem un pas endavant.


No som polítics, som animalistes que hem de portar la lluita pels drets dels animals on calgui i si la lluita l'hem de fer al congrés dels diputats i al senat no tingueu cap dubte que ho farem. Sabem que serà molt difícil i que els grans partits ens intentaran barrar el pas però la força i el coratge d'un voluntari mai el superarà la profesionalitat ben pagada de cap polític.

Som molts si estem junts, som forts si ens aixequem tots, però per això fa falta que ens oblidem de l'estat de passivitat on ens han ficat els actuals polítics i que lluitem pel que és nostre. Aquest poble, aquesta comarca, aquesta nació, aquest estat és nostre, només nostre, de la gent que vivim i treballem. Aquest país no és d'uns polítics que fan i desfan sense cap mirament, sense vergonya i sense cap remordiment.

Us volem encoratjar a pensar, a llegir el programa del PACMA i que valoreu si us agrada. I si és així que li doneu canya i difussió entre els vostres amics, familiars, companys,...

Programa del Partit Animalista PACMA: FEU CLICK

Si el que som, el que defensem i el que proposem us agrada, si us plau, feu-nos costat. Només us podem dir que ens deixarem les forces i l'anima defensant els animals i a les persones que lluiteu per ells. No sabem si ho podrem aconseguir però podeu estar segurs que ens escoltaran, vulguin o no vulguin ens escoltaran. Portem la veu de molta gent a les mans i el patiment de molts animals al cor. Som forts i estem preparats. Ara és un bon moment.

Gràcies Mollet! Gràcies Vallès! Gràcies Barcelona!