miércoles, 25 de enero de 2012

TORT

Aquesta coseta es diu TORT, aquest nom li van posar els fills de l'Esther. Tot va començar quan la familia de l'Esther van trobar aquest petit, d'uns set mesos, ferit a Parets del Vallès, l'onze de gener, per una topada amb un cotxe. El van portar al veterinari i després d'estabilitzar-lo el van portar a casa seva perque fes repós. El diagnòstic va ser clar, fractura de cadera i una hernia inguinal.

Als pocs dies d'estar el pelut a casa seva el fill petit de la familia va començar amb clars simptomes d'alergia que malgrat les ganes que tenien de quedar-se amb Tort els va fer parlar amb el veterinari per trobar una sol·lució. I és en aquests moments quan entra Vallès Natura a fer la seva part.

L'acord va ser senzill, a Vallès Natura vam trobar una casa d'acollida on Tort estarà fins que es recuperi completament. Caldràn un parell d'operacions, medicació, una bona alimentació, repòs i molt carinyo. Per ara ja s'ha fet una d'intervenció per corretgir les tres hernies que presentava el petit i de les quals evoluciona favorablement a la seva casa d'acollida.

Com tot en aquest món la seva recuperació tindrà un cost i en aquest punt l'Esther i la seva familia no han volgut despreocupar-se i han fet una important aportació que permetrà fer front als costos veterinaris del pelut durant el periode, la resta de gastos aniran a càrrec de la nostra associació.

Tenim per davant uns quatre mesos de recuperació. Segurament en Tort el veureu força al nostre blog i llegireu la seva evolució. Volem que es posi bó quan abans millor i poder trobar per ell una familia d'adopció.

Volem agrair a l'Esther i a la seva familia la seva implicació amb aquest petit, i els volem tranquilitzar perque es troba com un campió a la seva casa d'acollida.

Ara toca posar-se bó, ànims Tort!