jueves, 5 de enero de 2012

DEMÀ FARÀ UN ANY

Demà, 6 de gener de 2012, farà un any que varem ajudar a vindre al món a dos petits cadells fills d'una gossa abandonada i ferida. Va ser un regal de reis molt especial per a nosaltres en aquell moment.

Tot just ara farà un any i el regal encara és millor. Tant la mare com els dos petits es troben a les seves cases d'adopció perfectament cuidats.

Dels tres, només un, el mascle blanc i negre, viu a Mollet i el podeu veure habitualment pel Parc de Can Mulà de la ma de la seva orgullosa amiga la Gemma. El petit, que ja no és tan petit.... ja fa més de 35 Kg! es diu THOR i s'ha fet un gos carinyós, juganer, fort i molt bo.

Si el veieu demà ja sabeu que és el seu aniversari, el seu primer aniversari! No deixeu passar l'oportunitat de felicitar-lo.

Per la gent de Vallès Natura veure un dels nostres petits amb la seva familia, feliç i ben cuidat és el millor regal que us podeu imaginar.

Felicitats Thor! i per molts anys.

I aprofitem per felicitar a l'AMY, la seva germana, que viu a Barcelona, i a la mare, la BONITA, per haver tingut a aquest parell de trapelles.