miércoles, 15 de septiembre de 2010

MARXA MUNDIAL PELS DRETS DELS ANIMALS


Aquest proper dissabte 2 d'octubre es farà a Barcelona (Plaça Urquinaona, 17.00h) una manifestació en favor dels Drets dels Animals. La gent de Vallès Natura volem convocar a tota la població de Mollet i de les nostres poblacions veines a participar en aquesta manifestació.
Els animals no tenen veu però pateixen massa sovint maltractaments i condicions inaceptables de vida. Ara és el moment d'aixecar la nostra veu i dir PROU!
Per desgràcia els governs i les administracions només es mouen quan veuen la força dels ciutadans i això és el que cal fer, cal sortir al carrer acompanyats de les nostres mascotes i demanar els drets que es mereixen els animals.
Aquesta manifestació esta convocada a nivell mundial i son moltes les ciutats que estan organitzant les seves marxes, Valencia, Madrid, Barcelona, Buenos Aires, Niza, Paris, Bruselas, Roma, Montevideo,.... i centenars més. Nosaltres participarem activament a la de Barcelona.
Si estimes als animals, si pateixes per ells, si et donen alegria, si son part de la teva vida, si creus que tots hem de tenir els nostres drets,.... surt al carrer i vine amb nosaltres!
Mollet del Vallès sortirà al carrer per lluitar pels drets dels animals, ens trobem a BCN.
Voluntaris Vallès Natura en lluita!