martes, 21 de septiembre de 2010

QUAN ARRIBA LA PLUJA i EL FRED


Quan arriba el canvi de temps, i tornen les plujes i el fred la gent que treballem a protectores d'animals sabem que arriba el pitjor pels nostres amics. La majoria de refugis i gosseres no disposen d'unes instal·lacions de qualitat per que els petits de quatre potes estiguin com ens agradaria, i els que pitjor ho passen son els animals amb molts anys.
Potser no t'ho havies plantejat abans però també pots ajudar fent de casa d'acollida temporal d'un animal per treure'l del fred i la pluja durant els mesos més durs de l'any. Un mes, dos,... el que sigui serà ben rebut per que els nostres animalons no passin tant fred.
Per exemple, a la Societat Protectora d'Animals de Mataró (www.protectoramataro.org) tenim una gosseta molt gran recollida als carrers de Mollet aquest passat mes d'agost. Es diu PIKI, és una yorkshire terrier de mida molt petita i pèl llarg. I com podeu pensar anar tot el dia mullada per aquestes plujes i amb fred no és el millor per aquesta coseta.
Estem buscant una casa d'acollida temporal per la PIKI. Aquesta iaia tranquila i bona cal que no passi fred. És una gosseta de Mollet i cal que li trobem un lloc on passar la tardor i l'hivern mentre continuem lluitant per que surti adoptada definitivament.
Ara que arriben les plujes i el fred no us oblideu dels animals que lluiten als refugis i a les gosseres. Que no els veieu al davant de casa vostra no significa que no hi siguin. Cal continuar lluitant!