jueves, 30 de septiembre de 2010

UNA DECISSIÓ DIFÍCIL. DONAR-TE EN ADOPCIÓ



Aquesta preciositat ha arribat a les nostres mans deixada pel seu propietari. Aquest home destroçat per la pena d'haver de donar a la seva amiga de 7 anys en adopció es trobava amb una de les decissions més difícils de la seva vida. Obligat a canviar de vivenda, havia d'agafar un pis de lloguer per a la seva familia però el propietari no volia animals a la seva propietat. Què fer?
Ens trobem en uns temps de crisi molt difícils i els nostres animals ho estan patint. Moltes families han de deixar la seva vivenda actual i buscar altres opcions, i moltes vegades la nova opció no permet animals. Què mal pot fer un petit yorkshire a un pis?

Per TV veiem molt sovint els efectes de la crisi que estem passant però us podem assegurar que les llagrimes d'aquell home plorant per haver de deixar a la seva CHICA van ser molt colpidores.

Estem buscant una nova familia per la CHICA. No deixem que aquesta petira yorki pagui els plats trencats de la crisi que estem passant. Si la vols posa't en contacte amb nosaltres.