jueves, 30 de septiembre de 2010

UN COVARD A MOLLET




Des d'aquest blog els Voluntaris Vallès Natura lluitem pels nostres animals i per fer de Mollet del Vallès una població una mica millor. Hi ha molta feina a fer però també hi ha molta gent que esta col·laborant i que ens esta donant el seu suport. Treballem amb moltes ganes i ho intentem fer sempre amb molta educació i respecte per a tothom. Sabem que hi ha gent que no els agraden els animals i ho respectem.

Però aquesta situació es torna critica i es posa a prova la nostra calma quan ens trobem davant d'un cas com el de la BALINETA. Aquesta petita d'un mes i mig va arribar a les nostres mans i de seguida vam veure que hi havia alguna cosa que no funcionava. Els nostres veterinaris col·laboradors li van fer una revisió complerta i després de fer una placa de RX van veure el que mai ens voldriem haver trobat.

Algun grandíssim fill de puta va disparar amb un escopeta d'aire comprimit contra aquest petit animal. El balí li va entrar per la cuixa i li va trencar el femur. Un acte digne d'un covard, d'un mal nascut, d'una escoria de la nostra població.

Aquest covard viu a Mollet, encara no sabem quí és però farem tot el possible per trobar-lo. Ara ha disparat contra un gatet del carrer però quan tardarà a fer-ho contra el teu gos o el teu gat?

Les armes sempre han donat un fals valor als cobards i han estat el refugi de malalts però quan es fan servir contra animals indefensos, contra cadells, el que ens demostren es que no hi ha prou amb el que fem.

BALINETA es sortirà, caldrà operar-la i tractar-la. Buscarem una casa d'adopció on li donin tot el que li volien treure i farem que sigui feliç. Si vols ser tu aquesta persona que la cuidi posa't en contacte amb nosaltres. Gràcies.