lunes, 6 de septiembre de 2010

SI US PLAU, CAL LLUITAR


Una de les gosses que tenim en adopció, la MAKA, s'ha posat malalta. Amb només tres mesos ha agafat una de les pitjors enfermetats dels gossos, la parvovirosis, i ara per ara els nostres veterinaris ens diuen que hi ha un 50% de possibilitats de sortir endavant. Per la nostra part volem lluitar i ja hem començat la seva medicació.
Malgrat la nostra bona intenció els nostres recursos no son tant grans com ens agradaria i com sempre els maleits diners ens fan aturar-nos. Hi ha un tractament complementari al que ja estem donant a la Maka amb l'administració d'un producte que es diu Interferón Omega. Aquest producte ajudaria a la Maka a millorar les seves defenses i lluitar amb més força amb la malaltia, però aquest tractament té un cost d'uns 700 €. Uns diners dels que ara per ara no podem disposar a Vallès Natura.
Sabem que estem demanant un impossible però el no ja el tenim i Maka es mereix que lluitem a tot arreu. Si us plau, si algú ens vol ajudar us ho agrairiem de tot cor.
Mai s'ha de deixar de lluitar per ells perque ells ens omplen de felicitat la nostra vida fins al darrer minut de la seva.
La gent de Vallès Natura lluitem fins que ens fan mal les mans i el cor i ho continuarem fent cada dia però ara ens fa falta la teva ajuda. Si us plau, lluita per la Maka al nostre costat.