jueves, 30 de septiembre de 2010

MARXA MUNDIAL PELS DRETS DELS ANIMALS



Aquest proper dissabte 2 d'octubre es farà a Barcelona, a les 17.00h a Plaça Urquinaona, una de les manifestacions convocades a tot el món dins de la convocatòria MARXA MUNDIAL PELS DRETS DELS ANIMALS.

Us fem arribar el cartell i els actes que es faràn a la manifestació. No cal dir que els Voluntaris Vallès Natura estarem presents reivindicant la necessitat d'unes lleis clares pels nostres animals i lluitant pel seu futur.

Des d'aquest blog volem demanar la vostra col·laboració per donar màxima difusió a aquesta manisfestació i movilitzar a la gent de Mollet i del Baix Vallès a assistir-hi.

Ells no es poden manifestar, no poden cridar, no poden parlar però tu si que pots. Per ells, pels nostres animals has de donar un pas endavant i dir PROU!

La manifestació compta amb el suport de gran quatitat d'organitzacions i protectores entre les que esta Vallès Natura. Donen suport, entre altres: WWF, Fundació CRAM, DEPANA, Fundació Jane Goodall España, Fundación Affinity, Jordi Portabella, ERC, Iniciativa per Catalunya Verds, ....

Voluntaris Vallès Natura en lluita pels drets dels animals! Mollet, no et quedis a casa!